Wednesday, February 22 2017, 13:59

Marquinhos

Position: mittback Ålder: 21 Klubb: PSG Sannolikheten för att ringa upp: hög
Marquinhos behöver ingen närmare presentation, trots sin ungdom. I 2012, en 18-årig centrum flyttas från Kor till Roma under samma säsong blev den främsta försvararen av Romarna. Gammal spelar pojkar gjort ett plask i Europa och tillät de "vargar" det är skönt att tjäna pengar på sin återförsäljning. Marquinhos tillbringade i Paris för tredje säsongen, konsekvent inblandade i landslaget och tog även del i Copa America. Status av naturreservat är ett av de starkaste klubbarna i världen förlåtligt för en 21-årig pojke – trots att den Brasilianska är fortfarande en av de bästa försvararna i världen.
Marlon Position: mittback Ålder: 20 Klubb: Fluminense Sannolikheten för samtal-upp: genomsnittlig

Förra säsongen ung försvarare vann en plats på grund av Fluminense och blev en av de bästa försvararna av Brasileirao. Detta år Marlon var slutligen fastställts i "tricolor" efter att Kennedy blev den viktigaste överföra tillgångar i klubben. Intresse för försvarare visa "Barcelona", "Juventus", "Milan", "Ligan" och andra Europeiska klubbar. I Brasilien och Italien, Marlon kallas den nya Thiago Silva. Unga centrum plast, stark och bra i rätt position. Marlon är inte särskilt stark i antenn dueller, men som är nödvändig i utformningen av attacker i det första skedet (han påminner Bonucci). Riktigheten av de (sportingbet bonus) redskap han rullar över 88%: cool Marlon ser området och skickligt börjar attackera åtgärder.
Fabinho Position: höger försvarare Ålder: 22 Club Monaco Sannolikheten för att ringa upp: hög
Tillbaka till Monaco i sommar, det var en av de huvudsakliga ändamål överföring av ett antal stora klubbar. Lång, kraftfull och snabb i sidled som påminner om Maicon i sina bästa år – liknande struktur och stil av spel. Nu Fabinho är en av de mest lovande rätt ryggar i världen, en eftertraktad överföra målet för flera Europeiska klubbar. Det är fullt giltigt att attackera, som för närvarande rankas som en av de bästa yttrar av specialister i samband med att attackera. Trots sin unga ålder och stor konkurrens på den positionen, Fabinho gjorde sin debut i "pentakampeonov".
rekommendera: http://www.xspelbolag.com