Tuesday, February 7 2017, 15:24

For hvem og mot hvem du skal heie, dette er en sak eksklusivt seg fans

For hvem og mot hvem du skal heie, dette er en sak eksklusivt seg fans. Alle kan ha sine egne grunner til å gjøre én ting og gjøre noe annet. Men, hvis du ignorerer club og selv nasjonal lojalitet, og fokusere bare på laget, hva de er, noen av deltakerne i gruppespillet i Europa League er å gi en "Sassuolo" og "fin".
Sassuolo tok bare tre sesonger i Serie A for å kvalifisere seg for Europeiske cuper. Aldri før har klubben ikke selv å spille i eliten av Calcio, for ikke å nevne den Europeiske arena. Eksistensen av dette teamet visste bare gode kjennere og pedants italiensk klubb fotball. Men Eusebio di Francesco har gjort dette bandet den mest deilig godteri. Ingen vill utgifter og høy-profil overføringer Sassuolo gradvis vokste i resultatene og hvordan å bære fett, overgrodd med antall fans, som viser en veldig søt og behagelig for øyet fotball. Og nå denne italienske Askepott skodd sko av Europa League, etter å ha jobbet i innledende runder med "Lucerne" og "Crvena Zvezda". For å vurdere den virkelige ambisjonsnivå for Sassuolo vil være hjemme kamp mot alltid sterk og samme karakteristiske "Friidrett" fra Bilbao. "Hyggelig" i denne historien kan ikke skryte. Fransk på den tiden og ble Champions, Cup Champions for å kvartfinalen nådd. Generelt, er ikke nykommere, uansett. Men likevel, de har mange likheter med "Sassuolo". Den samme vakre økende i de senere år uten en klar økonomiske ambisjoner. Og de har en stor trener Lucien Favre, som bestemte seg på et punkt i tiden exchange-prisen i Bundesliga på en vakker resort i nice. Ja, men Swiss er å gjøre noe, men ikke resten. Og hans team bare to poeng gått i mål forrige sesong, rik Monaco i kampen om en plass i Champions League, veldig fin å se på. I dag er "fin", for å motstå forferdelig "Schalke 04". Og ikke det faktum at Tyskerne vil vinne.
3. For å se den første kampen "Krasnodar" Oleg Kononov
Coaching resignasjon – er en integrert del av fotball-liv. Som du vet, ingenting er evig. Og trenere i fotball, litt trist følelse, ofres. Men likevel, til tider, uttak av enkelte fagfolk i bestemte grupper, angst og tristhet, selv for de som dette laget var aldri syk. Tilfelle av en ruptur og Oleg Kononov av FC Krasnodar er en av dem. Dette avskjed var deres underliggende årsaker, og ikke her, og ikke formatet for å skrive om det i detalj. Det gjenstår bare å akseptere at resignasjon.
Se også:bookmaker
For kampen mot "Red bull" i Østerrike, "Krasnodar" for første gang på tre år vil komme uten en meget intelligent trener. Administrere et team vil være Igor Shalimov. Hva som vil være okser i kveld? Sannsynligvis, men om det samme. Ja, men i dag må de vinne. Ikke bare for seg selv, men også for Oleg Kononov.
4. For å forstå hvordan Mircea Lucescu refererer til å LE
Hvis "Krasnodar" alt er klart og forståelig, (okser, i henhold til deres egen vilje, som før, å prøve å fylle Statskassen av Russland i UEFA-koeffisientene i tabellen), her er om det er nødvendig "å Zenith" å være oppblåst opp i Europa League, er vanskelig å si. I øyeblikket er det kjent at Israel ikke fly Oleg Shatov og Artem Dzyuba, og at helse ingenting å gjøre med. Når det gjelder andre ting vi kan bare spekulere. Men de er, la alene uten dem. Mer presist, det er en frykt for at Lucescu i sin første sesong i St. Petersburg vil bli modigere Jose Mourinho i Manchester og fullt fokus på den hjemlige Ligaen. Og hva det vil være med i Europa League? Faktisk, fra gruppen, hvor Zenit vil møte Maccabi, AZ og "Dundalk", blå-hvit-blå det er svært vanskelig, for ikke å gå ut. Men fristelsen til å bruke strømmen bare i hjemmet kamper, tross alt, ni poeng mer enn nok, hvis det. Men det er bare slags selskap Zenit kunne score alle 18. Og landet, og i praksis viser, i visse tilfeller, og de fleste av de Petersburg club, tredje plass i Champions League, absolutt ikke kan skade.
Vi anbefaler betting selskaper: