Tuesday, February 28 2017, 12:54

FC Groningen - SBV Excelsior

Otthon Groningen sikerült megerősíteni a szerepe kedvenc elleni mentő állni az Excelsior és megnyerte az egyetlen pont Euroborg az eredmény után, 1: 1. Ugyanakkor után azonnal változik oldalán vette át a vezetést, de a szívós ellenfél kiegyenlített tíz perccel a vége előtt. Egyházközségek edző Ernest Faber és asztali Eredivisie vannak a kilencedik helyen huszonhat pontot, a vendégek között a tizenötödik pozícióban tizennyolc pont.

Otthon volt a kezdetektől területi dominancia, az első nagy lehetőség, hogy akár a közepén az előzenekar. A szögletet élén nagyon veszélyes Larsen és a labda végül a top net. Három perccel a szünet előtt lövése tizenhatos határ Memiševič és a csapást ő bet365 fogadás bónusz kapus Hahn hárítania a szögletet, egyszerű eljárás, hogy minden esetben ez nem volt.

Groningen átvette a vezetést már a második felében a büntetés helyszínen. Miután a normál helyzetben a jobb oldalon a nabíhal hátul posta és REIJNEN kezét húzta Massop, aki az ő rajtaütés látta a sárga lapot. A büntetés magabiztosan állt Mimoun Mahi és a ballon nem alkuvó balra kapufa becsapott counter-Hahn. A vendégek nem adták fel, és attól a pillanattól kezdve hozzá közel álltak az egyenlítéshez a 66. percben.

Lőtt egy középtáv Faik és önzetlen kísérlete zaplachtil oly módon, hogy véget ért a bárban. Tíz perccel később, másrészt végre dönteni váltakozó Bačun, de miután egy ellentámadás nem zárja Hahn éget, és ő csak egy sarokban. SBV egyenlítéshez a mérkőzés a szombati találkozás a 80. percben, amikor debütált cél ebben az évben nettósított marokkói natív Anouar Hadouir.

Ott maradt a pályán alig három perc alatt, és rögtön a hőse egység, miután megnyerte a csatát a Bruins híresen kirúgták a huszonkét méter és csavart lövése lepattant a távoli pólus háta mögött zkoprněného kapus PADT. A fennmaradó perc, az otthon mindig próbálják megdönteni a mérleg az ő oldalukon. A 87. perc fejléc Idrissi, de hiányzott a bal hozzászólás egy pár láb, és az eredmény már megváltozott.