Monday, February 6 2017, 22:18

Det är en besvikelse att förlora det var, sade han Dočkal

22.jpgSpartanerna spelas av Borka väntade att se de sista framträdanden i gruppen med European League på San Siro med Inter Milan en bra match, som inte förlora. Desto mer föreställande mittfältaren förebrådde straff, som i den andra halvan för staten av 1: 1 inte vända. Omvänt, i den 90: e minuten de Unibet gjorde det vinnande målet på slutresultatet 2: 1 hem.

"Det är definitivt en besvikelse eftersom det inte var en match för oss här förlorat", säger Dočkal reportrar. "Föreställningen var inte dåligt, och om för en slips omvandlas ett straff, så jag tror att vi bör åtminstone punkt uhrála. Idag var inte ett Unibet resultat så viktig, därför att processen har redan beslutats, men det finns en chans att vinna på Inter, så det är synd att det nedotáhnout, "tillade han.

Sparta kunde ha levt för att se närmare en femtedel seger i rad, men i 65: e minuten inte använda dom som meddelats för en foul på David Lafata. Hans skott målvakt Juan Carrizo fångas. "Det var ett viktigt ögonblick och varje straff miss utbildning om buggning mig. Det är den tidpunkt då det är inte mycket att vinna, Unibet bara för att misslyckas", säger Dočkal.

"Jag var fast besluten att gräva på denna sida, men jag kunde sparka så hans räckhåll", sade tjeckiska landslaget. "Jag tror att det var inte pilot sparkar rent fel att förebrå mig själv att jag missbedömde något. Men om du avslutar en straffmål, sparkar väl nog inte piloten", sade han.

Liksom Sparta, som kom till Italien med förtroende och framsteg i första hand, varken Inter Unibet hade spelet för att spela för. Husdjur dömdes till pricy sista matchen och detta besök också låg. Också, eftersom ungefär två tusen anhängare av Sparta dominerade bestånd och Letensky hela duell skedde nästan i ett hem atmosfär.

"Kopparna samla erfarenheter som du kommer att vara i tio, femton, tjugo år för att utrusta och detta var ett av dem. Vi gick ut för att värma upp, och bara ljudet av våra fans. Det var tydligt att det hade kommit för att njuta och ha glädje i vad vi lyckats ", säger Dočkal. "Naturligtvis skulle det Unibet vara trevligare om det var trångt, men å andra sidan, var det trevligt att spela utanför hemma", tillade han.

Sparta på måndag lär motståndare för den första omgången av slutspelet, men Dočkal har specifika önskemål. "Någon vill jätte, så det var en upplevelse. Jag har nöjet, tvärtom, om vi får en motståndare som jag ser en verklig chans att gå vidare", säger Dočkal. "Jag hoppas att vi får någon attraktiv, men Unibet också spelbara. För att ha en chans att efterlikna något vi lyckades förra säsongen", säger Aprils kvartsfinalen med Villarreal - spelbolag på nätet gar.