Wednesday, February 22 2017, 13:34

Danilo Barbosa

Sijainti: puolustava keskikenttäpelaaja Ikä: 19 Seura: Valencia Todennäköisyys call-up: keskimääräinen
Danilo alkoi kerran loistava ja nyt keskinkertainen "Vasco da Gama". Jo ennen debyytti vanhempi jalkapallo, nuori keskikenttäpelaaja tuli asiakas Jorge Mendes, vaikuttunut pelin pelaaja Juniori joukkue. Kahdeksantoista kuukautta sitten, keskikenttäpelaaja muutti eurooppaan, nopeasti tuli ensimmäinen "kotiin hautua" ja tuli yksi löytöjä Ensisijainen. Kesällä joukkueen kapteeni meni world youth championship, voitti hopeaa ja tuli top kolme pelaajaa turnauksen. Ja kuukautta myöhemmin liittyi Valencia. Danilo on yksi lahjakkaimmista holding Keskikenttäpelaajat jalkapalloilun ja nyt voidaan pitää mahdollisena kansallisten joukkue (pelaajat hänen varasto, kuten Lantaa). Keskikenttäpelaaja on hyvä valinta, on hyvä kuolaaminen ja hyvä pelata.

Rodrigo Dourado Sijainti: puolustava keskikenttäpelaaja Ikä: 21 Seura: SC Internacional Mahdollisuudet oman joukkue: alhainen
Sitkeä puolustava keskikenttäpelaaja Internacional debyytti aikuisten jalkapallo 17-vuotiaana. Neljä vuodenaikaa myöhemmin, hän on tullut yksi parhaista pelaajista hänen club. Rodrigo onnistui siirtämään lähes kaikki Juniori-ja nuoriso-convocations Selecao ja pitkään pysynyt kehällä olevista kiinnostusta. Tämä kausi, Dorado teki läpimurron, tulossa yksi parhaista puolustava Keskikenttäpelaajaa Serie A. Pitkä, voimakas tukimies hyvä visio alalla ja erinomaiset taidot valinta (toinen Liigassa onnistuneita taklauksia) on täydellinen "koira" mahdollisesti hyvä "box-to-box". Kesällä hän melkein liittyi "Manchester United" – play, Dorado hän vaikuttunut van Gaal.
Gerson Sijainti: hyökkäävä keskikenttä Ikä: 18 Club: Roma Mahdollisuudet oman joukkue: alhainen
Yksi kaikkein lahjakkaita pelaajia sukupolvi, pari vuotta ensisijaisena tavoitteena valittaessa osastojen kaikki seurat toimivat Brasilian markkinoilla. Laivasto-jalkainen, taitava ja työteliäs keskikenttäpelaaja erinomainen visio kenttä muistutti partiolaiset Kentän Pogba. Joka ei vain yritti ostaa nuori Hawa Fluminense vuosien varrella! Juventus, Atletico Madrid, Sampdoria, Chelsea "Manchester United", "inter"... lopulta, taistelu voitti Barcelona. Kanssa Fluminense allekirjoittivat alustavan sopimuksen, mutta horisontissa kiinnitti Dodger Sabatini. Urheilu Johtaja "Roma" saapui Rio henkilökohtainen tapaaminen Gershom ja antoi t-paita "sudet" 10-m numero ja nimi Gerson. Sabatini lupasi, että Gerson on tullut uusi legenda", gialorossi", ja Totti olivat sympaattinen temppu opas. Seurauksena, muutama päivä sitten Gerson liittyi Romanien, ja pisteet Fluminense on lisätty 15 miljoonaa euroa.
Katso lisää: urheilu-viikko.com